Welkom op mijn website!

Welkom!

 

Na alle voorbereidingen is het dan eindelijk zo ver, de website van Verhoeven Sports is een feit! Ik heet je van harte welkom op mijn website waar je alle relevante informatie kunt vinden over mijn diensten. In de afgelopen jaren heb ik diverse trainingen gegeven bij mensen thuis of lekker in de buitenlucht. Aangezien binnenkort mijn Personal Training Studio in Millingen aan de Rijn gereed zal zijn en de vraag naar personal trainingen toeneemt leek het mij een goed plan dit te combineren met een informatieve website.

Neem rustig een kijkje, laat eventueel een berichtje achter en zeg het voort!

Tot snel?!

Sjoerd

 

 

2 thoughts on “Welkom op mijn website!

 1. Hé Sjoerd, mooie site.
  Op de mens geschreven en mooi vorm gegeven.

  Ik mag, samen met Marianne al een half jaar, twee uur per week op je ‘pijnbanken’☺
  De eerste keer als een hijgende oude man, daarna elke week fitter.
  Je kent m’n beperkingen maar je weet elke keer weer de lat hoger te leggen en dat doet me goed.
  Ik ben er inmiddels wel achter; de arts geneest maar jij voorkomt!
  Ik ga nog lang genieten van je je ‘persoonlijke’ trainingen de we inmiddels al ‘Sjoerten’ noemen.

 2. Wat doet het ons goed onder jouw begeleiding te sporten. We zitten veel beter in ons vel! Je daagt ons uit met zo veel afwisselende oefeningen. Geen training is hetzelfde. Je kent ons inmiddels en ziet precies wanneer we weer een tandje kunnen bijzetten. We merken aan alles dat we vorderingen maken. We zijn gezonder en zien er strakker en sterker en uit zo voelen we ons ook! Top, Sjoerd !!!! 👊💪👍👌

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *