Slecht weer?

”Sport jij op een vast moment in de week met je (vrienden)groep buiten?! Gaat dit soms niet door vanwege het typische Nederlandse weer?! Ik kan jullie hiervoor een goed alternatief aanbieden!”

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat jij met jouw groep elke zondag lekker de mountainbike of wielrenfiets pakt om zo op een gezellige en leuke manier fit te blijven. Misschien loop je wel standaard elke zondag met een groepje hard? Ik krijg de laatste tijd steeds meer geluiden dat nou juist dat lekkere sportmoment niet door kan gaan vanwege het weer. Denk dan aan regen, gladheid of onweer. ZONDE!!

Mocht er besloten worden, ook al is dit heel kort van te voren, dat bijvoorbeeld jullie fietstocht of hardlooptocht niet door gaat? Bel mij op en ik zorg alsnog voor een leuke (droge) training in de verwarmde sportstudio. Deze les is eventueel naar wens gezellig af te sluiten met een lekkere kop koffie.

Neem alvast contact met mij op om in het voren wat afspraken te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *