Update!

Iemand vertelde mij tijdens een intake gesprek dat ze zich had afgevraagd of ik nog wel actief was als Personal Trainer. Dit omdat ik de afgelopen tijd niet heel actief was geweest op de bekende social media platforms en op mijn eigen website. Mooi om terug te horen en ze had een punt! Ik ben inderdaad niet het type die elke dag/week meent iets te moeten posten en daarnaast heeft de mond tot mond reclame mij nooit in de steek gelaten. Ik steek mijn energie maximaal in volwaardige personal trainingen en in de begeleiding van een ieder! Ik ben dus eigenlijk dik tevreden hoe alles verloopt. Toch had ze een punt dus bij deze een post van mij! šŸ˜‰ Ik ben dus nog steeds actiefšŸ’Ŗ en wie weet volgt er wel vaker een bericht van mij!

Voor degene die nog geen gebruik maken van mijn diensten; blijf gezond en blijf vooral sporten! Motiveer jezelf en de mensen om je heen om vooral actief te blijven en streef naar een gezonde leefstijl! Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met mij op.

Sportieve groet,

Sjoerd Verhoeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *