Diensten

Personal Training – 1 op 1

Wil je graag 1 op 1 aan de slag met een personal trainer? Wil je graag voor eens en voor altijd fit zijn, je streefgewicht halen en behouden of gewoon heerlijk gezond sporten? Neem dan vandaag de eerste stap en maak een afspraak voor een gratis vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek komen jouw doelstellingen uitgebreid aan de orde en bespreken we tevens jouw huidige gezondheid, beweging- en voedingspatroon.  Uiteindelijk kun je kiezen voor bijvoorbeeld een pakket van 10 Personal Trainingen of je kunt een Personal Trainings-abonnement afsluiten voor de duur van 6 maanden of 12 maanden.

Jouw doel is mijn missie

Naar aanleiding van dit gesprek en jouw persoonlijke doelstellingen zal ik direct met een advies komen. We bespreken direct het plan van aanpak. Zodoende weet je meteen waar je aan toe bent. Geen verrassingen of loze beloftes.

Wil jij graag?

  • Een personal trainer die jou altijd motiveert en die 200% inzet geeft?
  • Blijvend resultaat?
  • Weer lekker in je vel zitten?
  • Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met mij op!

Duo training

Wil je graag met jouw partner, trainingsmaatje, vriend of vriendin trainen, kiest dan voor DUO – training. De trainingen zijn net zo intensief als een individueel programma, alleen word je extra gestimuleerd door de ander. “Samen sterk” is het motto om met veel fun te werken aan het gewenste resultaat en de gestelde doelen!

Naast de extra motivatie en de stimulerende factor brengt DUO –training ook financiële voordelen met zich mee. Door samen te trainen, kunnen kosten worden verdeeld en heb je toch de aandacht van een professionele trainer.

Aan de hand van een analyse stel ik een persoonlijk trainingsprogramma op, hiermee gaan we samen aan de slag. Zie werkwijze.

img_6315

Groepstrainingen

Wil je onder begeleiding van een personal trainer de optimale training krijgen, maar wel de gezelligheid van de groep ervaren, dan is een groepstraining wellicht iets voor je! Fun, zweten, calorieën verbranden en fitter worden!

Je stelt zelf een groep samen en ik zorg ervoor dat een ieder op zijn eigen niveau een effectieve training ervaart. Ben je al een outdoor sporter maar gaat de training niet door vanwege bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden? Wellicht heb ik dan de oplossing voor je want mijn trainingen worden zowel indoor als outdoor gegeven.

img_6464

Familiesport

Ooit weleens gedacht om samen met jouw gezin te sporten? Door alle drukte in het dagelijks leven (werken, hobby’s, huishouden en andere verplichtingen) merken we dat sporten moeilijk in te passen is. Daarnaast is onze maatschappij steeds gehaaster waardoor we misschien soms te weinig ondernemen met het gezin. Dat sporten goed voor je is en je na het sporten een geweldig gevoel geeft dat weet je vast wel. Hoe mooi is het om samen met jouw gezin fitter te worden, plezier te hebben en elkaar te motiveren onder begeleiding van jullie eigen personal trainer!? Dit is ook een mooie kans om jouw vader, moeder of kind aan te zetten tot bewegen en jullie band nog sterker te maken!