Diëtistenpraktijk Eline

Ik ben inhoudelijk een sterke partner, maar er zijn bepaalde zaken die buiten mijn vakgebied liggen of die om samenwerking vragen. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met Diëtistenpraktijk Eline. Wil jij ook samenwerken met mij? Kijk hier voor meer informatie en lees hieronder het verhaal van Eline!

Even voorstellen:

Mijn naam is Eline Jansen. Ik ben diëtiste en heb een eigen diëtistenpraktijk in Leuth en Millingen aan de Rijn, Diëtistenpraktijk Eline. In mijn praktijk zie ik veel mensen met ieder een verschillende reden om te werken aan zijn/haar eetpatroon.

Afvallen, fitter worden of lekkerder in je vel zitten zijn doelen die veel mensen hebben. Om dit te behalen gaan de meesten actief bewegen, maar gezonde voeding is hierbij onmisbaar. Maar wat is nou gezonde voeding? Wat kun je het beste wel en wat niet eten? Het antwoord op deze vraag is niet zo gemakkelijk, want gezonde voeding is voor iedereen anders. Er bestaat dan ook geen dieet dat voor iedereen werkt. In mijn werk ga ik met jou dan ook niet op zoek naar een passend dieet maar naar een ander eetpatroon. Een dieet is vaak tijdelijk en een eetpatroon niet. Door middel van kleine stappen zetten we je huidige eetpatroon om in een gezondere variant.

Naast dat je met sporten en voeding kan streven naar afvallen zou spieropbouw of conditieverbetering ook een reden zijn om beiden te combineren. Voeding en beweging zijn dan ook sterk met elkaar verbonden. Daarom ben ik ook een samenwerking met Sjoerd aangegaan. Door onze kennis te combineren kunnen we jou verder helpen. Wij willen samen met jou je doelen bereiken!

Voor meer informatie over mij en mijn werk zie www.dietistenpraktijk-eline.nl