DOELGROEPEN

AFVALLEN

Afvallen is in theorie simpel; je valt af als je meer energie verbrandt dan je binnenkrijgt uit eten en drinken. Daarvoor moet je langere tijd (of voor altijd) gezonder en wellicht anders of minder eten en meer moeten bewegen en sporten. Gezond afvallen gaat geleidelijk en zorgt voor blijvend resultaat!

Het is het belangrijkste dat je iets kiest wat bij je past en waarin je begeleiding krijgt.  Het werkt mee om een sport of activiteit te doen die je leuk vindt en die je gedurende een lange tijd kan inpassen in jouw leven. Want alleen dan zal je het bewegen en sporten volhouden en dus ook resultaat boeken. Samen gaan wij op zoek naar een gezonde manier om af te vallen wat bij jou past.

DE FANTASTISCHE LEEFTIJD VAN 55+ !!

Wat een mooie leeftijd! Je krijgt meer tijd voor de leukere dingen, langzaam denk je wellicht aan jouw pensioen of je kunt nog meer gaan genieten jouw hobby’s of van de kleinkinderen. Ouder worden brengt een aantal natuurlijke, lichamelijke veranderingen met zich mee. Naarmate de leeftijd vordert, nemen spierkracht en conditie automatisch af. Door regelmatig te trainen, kun je dit proces vertragen en zorg je ervoor dat je fit blijft. Juist dat fit blijven zorgt ervoor dat je meer kan genieten van de dingen die je zo graag zou willen doen!!

Er zijn veel redenen te noemen om van meer en gericht bewegen een topprioriteit te maken. Hier de belangrijkste:

 • Bewegen is de effectiefste anti-verouderingspil die ooit is uitgevonden.
 • Regelmatig trainen helpt sterke botten te behouden. De kans dat je iets breekt als je valt verkleint.
 • Sterke spieren geven je de kracht om uw kleinkinderen te tillen, dragen en knuffelen.
 • Bewegen helpt tegen bijna alle ongemakken en pijntjes. Artritis geeft bijvoorbeeld stijfheid. Rekoefeningen en een lichte training kunnen je helpen om lenig en mobiel te blijven.
 • Regelmatig bewegen helpt ook om chronische aandoeningen, zoals een hoge bloeddruk en diabetes onder controle te houden.
 • Een goede training zorgt ervoor dat je jezelf goed voelt en er geweldig uitziet!

JONGEREN

Waar kinderen op de basisschool vaak volop bewegen, stoppen pubers vanaf 13 jaar massaal met sporten. Veel jongeren houden op met sporten omdat ze er geen lol meer in hebben.  Ben jij ook afgehaakt omdat je geen plezier meer had in de sport die je beoefende? Herken jij je eigen zoon of dochter hierin? Wil je fit blijven met een hoge fun-factor? Ik ga je helpen!

Jongeren in de puberteit stoppen niet alleen in groten getale met sport, ze kunnen ook nog eens slecht zonder hun telefoon. Maar liefst één op de zes jongeren is verslaafd aan zijn smartphone, en het enige lichaamsdeel dat je daarmee traint is je duim. Vooral in de puberteit wil je er goed uit zien. Dit maakt je zeker van jezelf waar je in de verre toekomst profijt van gaat hebben. Wil je meer bewegen, maar weet je niet zo goed in welke sport jij al je energie kwijt kunt en ook nog eens veel lol kunt maken? Wil je fit blijven met een hoge fun-factor? Wil je wat zekerder in het leven staan en misschien wel wat assertiever worden? Ik ga je helpen!

BLESSURES

Niet kunnen sporten door een blessure die je hebt opgelopen in of buiten de sport? Heeft jouw fysiotherapeut je aangeraden om ergens gericht te gaan sporten? Daar waar de fysiotherapiebehandelingen stoppen neem ik het over. In samenwerking en in lijn met het advies van jouw fysiotherapeut ga ik je helpen nog verder klachten vrij te krijgen.

Ik geef begeleiding bij:

 • Het verantwoord opbouwen van een bepaalde (sport)belasting.
 • Mensen die op dit moment niet sporten maar dit wel willen.
 • Trainingen gebaseerd op je dagelijkse bewegingen.

JUST FOR FUN!

Nagenoeg iedereen heeft in meer of mindere mate last van stress. Of het nu om uw school-, werk- of privéleven gaat, stress kan iedere uitzichtloze nog veel uitzichtlozer maken. Zo kan je door toedoen van stress moeilijker in slaap komen, langdurig piekeren en zelfs urenlang wakker liggenIn stressvolle periodes kan je ontspanningsmomenten en nachtrust juist goed gebruiken. Ben je klaar met de (sport)sleur of wil je een frisse start? Wil je gewoon lekker sporten zonder een specifiek doel? Geen hoge lat of prestatie drang? Door een op maat gemaakte training gaan we gewoon lekker trainen waarbij FUN en ONTSPANNING centraal staan! Na de training voel je jezelf top en wil je alleen nog maar meer!

GROEPEN

Bij ‘diensten‘ ben ik er al kort op ingegaan. Wellicht ben je al een fanatieke outdoor sporter maar gaan de trainingen (soms) niet door vanwege de weersomstandigheden of andere factoren. Heb jij of de groep waarmee je samen sport toch behoefte aan een effectief en leuk trainingsmoment dan kan ik je/jullie daar mee helpen zowel indoor als outdoor.

Ben je nog geen sporter maar zou je dit wel graag willen? Hebben je familie, vrienden of collega’s het steeds vaker over het willen gaan sporten maar wordt de knoop maar niet door gehakt? Laat mij een voorstel doen en ga juist samen met jouw vrienden of familie lekker sporten.

BEDRIJVEN

Niets zo belangrijk als fitte en vitale medewerkers. Essentieel voor hoge productiviteit en om kosten van ziekteverzuim te voorkomen of beperken. Gezondheid en vitaliteit worden steeds meer belangrijke thema’s op de werkvloer, dus dit is het moment voor personal training voor bedrijven.

Bedrijfs personal training helpt medewerkers fit en vitaal te blijven. Voorkom te lang zitten en andere risico’s voor de gezondheid van medewerkers binnen het bedrijf. Werk aan fitte en vitale krachten, zodat de investering zich door meer productiviteit eenvoudig terugbetaalt.

Personal training voor bedrijven biedt diverse voordelen. Het is een belangrijke investering in meer productiviteit, dankzij fitte en vitale medewerkers die meer energie hebben. Bedrijven die ik help profiteren van de volgende voordelen:

 • Meer productiviteit en innovatie
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor medewerkers
 • Minder gezondheidsrisico’s, uitval en ziekteverzuim
 • Sneller herstel na ziekte of blessures
 • Meer collegialiteit en een betere samenwerking (teambuilding)

Onder de streep levert een investering in bedrijfs personal training vooral geld op. Denk eens aan de kosten van zieke medewerkers of de afgenomen productiviteit. Zet medewerkers weer in hun kracht, terwijl ze zich ook privé een stuk fitter en vitaler zullen voelen. Trek nieuwe specialisten aan met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, nu beweging op de werkvloer steeds belangrijker wordt voor de nieuwe generatie talenten.