Elvira

Direct na de eerste training met Elvira dacht ik: ‘dit gaat goed komen, dit gaat ons lukken!’. Het bewijs is er inmiddels; de doelen zijn behaald en wij hebben er samen voor gezorgd dat het behaalde resultaat geborgd blijft! Heel af en toe spreken we nog af; de puntjes op ‘i’ zetten en motiveren door middel van een nieuw schema of een goed gesprek.

Hoe Elvira dit geflikt heeft? Met inzet, klasse mindset, (eind)doel voor ogen houden, niet meer terug willen naar het ‘oude’, met wilskracht, vertrouwen hebben in mij en haar leefstijl willen veranderen.

Elvira (48 jaar) ‘‘Ik wilde graag gezonder en fitter door het leven gaan. Nieuwe dingen leren is iets wat mij motiveert. Op de sportschool waar ik al trainde merkte ik dat ik niet echt vooruit kwam en was niet heel zeker of ik wel het juiste aan het doen was. Na lang twijfelen heb ik een beetje ongemakkelijk om hulp gevraagd. Hierin miste ik echter de persoonlijke aandacht en een plan dat aansloot op mijn behoeften. Hierdoor verloor ik mijn motivatie. Totdat ik via via in contact kwam met Personal Trainer Sjoerd. Door zijn adaptieve manier van werken voelde ik mij meteen op mijn gemak. Begin 2020 zijn we van start gegaan in combinatie met een voedingsschema van DiĆ«tist Eline. Sjoerd leerde mij in korte tijd wat krachttraining inhoudt, wat je ermee kan bereiken en hoe je dat moet doen. Nu vele maanden later kan ik zeggen dat er veel is veranderd. Beresterk en ondertussen meer dan 15 kg lichter ga ik door het leven, ik word minder moe van mijn werk als Pedicure en voel me een stuk fitter en vrolijker. Met de opgedane kennis sport ik weer met plezier bij de sportschool in de buurt. Het is een fijn idee dat ik Sjoerd kan vinden als ik advies of motivatie nodig heb in de toekomst. Bedankt Sjoerd!

Merk jij dat je ook in een sleur terecht bent gekomen vwb sporten? Enthousiast ergens aan begonnen maar niet weten vast te houden? Vul het contact formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *