Karin

Karin (35 jaar) ” In de afgelopen 4 jaar zijn de kilo’s eraan gekomen en werd het echt eens tijd om het ‘ roer’ om te gooien. Ik wil graag fitter worden en daarbij wat strakker in mijn vel komen te zitten. Na een zoektocht ben ik bij Sjoerd terecht gekomen. Fitness is nooit mijn ding geweest. Maar door de persoonlijke aandacht en de variatie in de lessen durf ik nu al na 10 lessen te zeggen dat ik het leuk vind om te sporten. Zelfs het thuis herhalen van de oefeningen geeft mij nu dan ook echt voldoening. De eerste kilo’s zijn eraf en ik voel me al een stuk fitter. Echt een aanrader om langs Sjoerd te gaan!!”

Bovenstaande tekst kreeg ik van Karin toen ik haar vroeg of ze iets wilde vertellen over haar ervaringen van de afgelopen trainingen. Enkele waardevolle punten vielen mij direct op:
– het werd echt eens tijd!
– zoektocht
– fitness is nooit mijn ding geweest
– persoonlijke aandacht en variatie
– thuis herhalen geeft voldoening
– eerste kilo’s zijn eraf en ik voel me al een stuk fitter!

Ik ben blij dat Karin die eerste belangrijke stap heeft genomen om contact met mij op te nemen en dat het trainen zo goed bevalt. De trainingen betalen zich nu terug in resultaat en daar doen we het immers voor. In dit traject vind ik het belangrijk om iets te doen wat Karin leuk vind en vol kan houden. Stap voor stap met persoonlijke aandacht en plezier!

Herken jij jezelf in de bovenstaande punten? Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem net zoals Karin die eerste belangrijke stap! Ik beloof je dat ik je niet zal teleurstellen!!

PS: Om je een beetje te helpen klik HIER voor die eerste stap!