Over mij

Mijn naam is Sjoerd Verhoeven, gekwalificeerd Personal Trainer voor groeps- en personal-trainingen met een eigen sportstudio in Millingen aan de Rijn. Als jouw personal trainer ga ik je aan een fitter lichaam helpen. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van sport en beweging geef ik je een op maat gemaakt advies en trainingsprogramma. Trainingen vinden plaats in een gezellige sfeer waarbij jouw  doel voorop blijft staan. Ik motiveer je en begeleid je als coach en leraar met maar èèn doel voor ogen: RESULTAAT!

Juist het vele contact, de aandacht en ‘echt’ iets bereiken maken mijn vak als Personal Trainer tot iets geweldigs! 

‘Waarom zou men voor mij moeten kiezen als personal trainer’
Als personal trainer ga ik je naar een fitter lichaam helpen. Met mijn kennis en ervaring op gebied van sport en bewegen geef ik je een op maat gemaakt advies/training.  Ik sta voor een leuke gezellige training waarbij wij samen ons doel voor ogen houden. Tot slot heb ik persoonlijke ervaringen op het gebied van gewichtsverlies, spierversterking, conditieverbetering en blessurepreventie/herstel. Juist door mijn persoonlijke ervaringen begrijp ik goed wat er in je omgaat.

Ik motiveer, maar luister in eerste instantie naar jouw wensen, en sta jou bij als coach en leraar. Samen gaan wij voor één ding: Resultaat voor de lange termijn!

‘Lange termijn?’
Ik vind het belangrijk om samen te kijken naar de toekomst. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je gezond blijft eten en bewegen/sporten zonder dat je daarvoor uiteindelijk mijn diensten nog nodig hebt. Wat wordt er bijvoorbeeld aan sportmogelijkheden zoals sportscholen of sportgroepjes aangeboden in de omgeving waar je woont? Ik sta in voor een juiste overdracht en geef je hierin advies.

‘Waar gaan we dan samen trainen?’
Wij kunnen samen aan de slag gaan in mijn sportstudio in Millingen aan de Rijn. Deze ruimte is voorzien van diverse cardio en kracht apparatuur. Het grote voordeel hiervan is dat je deze ruimte met niemand hoeft te delen en dat je de volledige aandacht krijgt.

‘Twijfel of nieuwsgierig?’
Mocht je nog twijfelen of nieuwsgierig geworden zijn kijk dan vooral eens bij klantenervaringen. Dit zijn allemaal persoonlijke verhalen waarbij een ieder zijn of haar persoonlijke doel had.

Visie

Fit zijn betekent: goed in je vel zitten, over een gezonde dosis energie beschikken, vrij zijn van blessures en zeker niet onbelangrijk – een sterk lichaam hebben. Sporten en gezond eten dragen bij aan een fit lichaam. Ik ga je helpen op deze twee gebieden.