Paul

Paul (36) is bij mij terecht gekomen via Diëtistenpraktijk Eline. Paul nam contact op en ik heb telefonisch uitgelegd hoe ik te werk ga en wat de mogelijkheden zijn. Ik merkte dat Paul nog wat sceptisch was waardoor ik ervoor gekozen heb een gratis en vrijblijvende proefles aan te bieden. Door deze proefles kreeg hij een complete indruk en wist hij waar hij aan begon.

Na de proefles gaf Paul aan graag verder te willen. In een sportschool trainen zag hij (nog) niet zitten en juist de setting in de sportstudio sprak hem aan. Paul had weinig tot geen sportervaring waardoor het van belang is de trainingen rustig op te bouwen. Twee keer per week komt Paul bij mij en telkens verleggen we weer de grenzen. Dit zodat de spieren getriggerd worden en hij dus steeds weer sterker en fitter wordt. Gedurende het traject heb ik Paul ook gecoacht hoe hij nog gezonder kan leven. Ik vind het belangrijk alles in kleine stappen te doen zodat dit gemakkelijk vol te houden is.

Paul wilde graag afvallen, maar hij had ook de wens om weer met zijn vrienden op zondagochtend te kunnen mountainbiken. Inmiddels is Paul alweer een paar keer mee geweest en ook hierbij geeft hij aan dat hij steeds fitter wordt.

Paul (36): Ik had geen ervaring met sportscholen en zou daar niet echt op mijn gemakt naar toe gaan om daar te beginnen met trainen. Via Eline kwam ik bij Sjoerd terecht en het één op één trainen bevalt mij uitstekend. Ik heb de sportstudio geheel voor mij alleen. Sjoerd legt voorafgaand aan de training uit wat we gaan doen en ik krijg ‘huiswerk’ mee voor thuis. Ik merk echt dat ik fitter ben geworden en al ben afgevallen. Ik merk dat ik door Sjoerd een stok achter deur heb en consequent blijf trainen. Achteraf gezien had ik dit al veel eerder moeten doen!