Skigroep

Skigroep gezamenlijk aan het trainen!

Naast het geven van personal trainingen verzorg ik ook groepslessen op locatie of bij mij in de sportstudio. De ‘skigroep’ bestaat uit 8 vrienden met een gemiddelde leeftijd van ± 60 jaren jong. Ongeveer een jaar geleden kreeg ik de vraag of ik deze groep wilde gaan trainen zodat ze fit op wintersport konden gaan. Het trainen beviel ze zo goed dat ze na de wintersport door zijn blijven trainen en elke week weer een gezamenlijk sportmoment pakken. Voor mij is het een uitdaging om elke week, ondanks dat het een groepstraining betreft, een ieder op zijn of haar niveau uit te dagen. De trainingen bestaan uit de volgende ingrediënten: conditie opbouw, kracht toename, balans oefeningen, coördinatie  en lenigheid. Het leuke van deze groep is dat ze zeer fanatiek zijn en het samen erg gezellig hebben. ‘Skigroep’ bedankt!!

Enkele reacties van de groep:

Jan: (59 jaar) Met heel veel plezier sporten wij elke week bij Sjoerd. Hij geeft ons een professionele begeleiding, waarbij ieder van ons op zijn eigen niveau heerlijk kan sporten. Sjoerd biedt ons elke week een afwisselend programma aan met veel persoonlijke aandacht. Dit alles in een hele ontspannen en leuke sfeer.

Marian: (59 jaar) Voor ons, de skigroep, snijdt het mes aan twee kanten, het is super gezellig en we voelen ons veel leniger en fitter. Bedankt Sjoerd voor je fijne lessen.

Theo: (60 jaar) Ik sport ook met de skigroep bij Verhoeven Sports en met veel plezier. Ik mag wel zeggen dat ik ondanks mijn leeftijd de fitste van de groep ben dankzij de begeleiding van Sjoerd. Elke week werk ik aan mijn ‘leeftijdsbuikje’ en hebben we het heel gezellig. Ook hebben wij samen veel plezier en maken grapjes, hier is Sjoerd ook altijd voor in, maar wij blijven fanatiek! Sjoerd, wij hopen nog lang bij jou te kunnen/mogen sporten!

Jan: (68 jaar) Onze vriendengroep wordt elke woensdagavond door Sjoerd getraind. Er zijn weleens trainingsavonden bij dat ik niet veel zin heb om van huis te gaan. Maar onderweg naar ‘Verhoeven Sports’ krijg ik het gevoel er weer lekker tegenaan te gaan. Sjoerd zorgt voor een prima, wisselende training en enthousiasmeert iedereen waarna ik met een heel fijn gevoel huiswaarts ga. Vooral doorgaan Sjoerd!

Spreekt bovenstaand verhaal je aan? Lijkt het je wat om met een door jouw samengestelde groep samen te trainen? Neem contact met mij op voor meer informatie en/of maak eens gebruik van een proefles!